Lähtöpäivä

Eilen viimein koitti pääpäivä ja lähtö ainakin oman lyhyen elämäni jännittävimmälle matkalle! Lentokone nousi Helsingistä kahdeksan aikoihin illalla, aikataulusta aavistuksen myöhässä, ja laskeutui Budapestiin puoli kymmenen maissa paikallista aikaa. Heti lentokoneessa saimme ensimakua Budapestilaisten ystävällisyydestä viereisellä penkillä istuvan naisen kyselessä matkastamme ja kertoilessa vinkkejä kaupungista. Lennon laskeuduttua äkkiä rinkat (jotka luokiteltiin erityismatkatavaroiksi ja tulivat ekojen joukossa laukkuhihnalle) selkään ja FoTaxia varaamaan. Miten kaikki voikin sujua niin helposti kun meillä eilen?? Budapestin lentokentällä oli taksin varauskin hoidettu niin, että menimme kioskille, ilmotimme mihin matka (osoite oli rustattuna vihkoon epäselvyyksien välttämiseksi) ja nuori mies ohjasi meidät oikeaan taksiin.
Yövymme tiistaihin asti Synagogue Premium Central Residencessä, josta vaihdamme yhdeksi yöksi viereiseen hostelliin. Ei voi kun suositella! Meitä hostellilla vastassa oli varmasti budapestin mukavin nainen ja olo oli ensimmäisen illan jälkeen älyttömän tervetullut. Ihana reissun alku! Kaikki stressi kyllä väistyi kun tuntemattomat jaksavat olla noin mukavia vaikka me olimme tosi väsyneitä ja ihan pihalla!

Nyt aurinko paistaa ja kello näyttää 08:16, aika aloitella reilin ensimmäistä virallista päivää!

Kategoria(t): Budapest Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

5 vastausta kohteessa Lähtöpäivä

 1. jyka sanoo:

  Monesti jännittää etukäteen mutta sitten huomaakin että ihan suotta kun kaikki meneekin niin helposti 🙂

 2. Maaria sanoo:

  Wau kuulostaa tosi kivalta!!! 🙂 toivottavasti koko matka sujuu yhtä hyvin.

 3. Eija-äiti sanoo:

  Kiva kuulla, että kaikki alkoi hyvin. Siitä on hyvä jatkaa eteenpäin:-)

 4. Niina sanoo:

  Hyvä, että matka alkanut hyvin ! 🙂
  Saat sit esitellä mulle matkakuvia, kun tuut taas tänne kotimaan kamaralle. Mut nauti munkin puolesta matkailusta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *