27-28.8 Pikavisiitti Wieniin ja yöjunalla Padovaan

Kännykällä en ole saanut lisättyä tänne blogiin ja teksteihin kuvia, tähän jos joku asiantuntevampi osaisi antaa vinkkinsä olisin tosi kiitollinen!

Budapestista lähdimme keskiviikkoaamuna kohti Itävaltaa, matka kesti nelisen tuntia ja onneksemme päädyimme istumaan junassa muiden reilaajien seuraan. Vieruspenkin amerikkalainen poika oli ollut yksinään matkassa viimeiset kuusi kuukautta..meistä ei kyllä kummastakaan olisi noin pitkälle matkalle varsinkaan ilman omaa sänkyä, ruisleipää ja äitiä! Muut reilaajat jatkoivat matkaansa kun hyppäsimme Wienin Meidlingissä ulos junasta. Meidlingin asemalla ei ollut oikein mitään ja ympäröivä kaupunkikin näytti tylsältä kerrostalolähiöltä. Nappasimme lennossa junan seuraavalle asemalle, Mittelle, jossa vietimme loppupäivän aseman kauppakeskuksessa ja viereisessä Stadtpark-puistossa.

Päivällä varasimme vielä istumapaikat Wienistä junaan kohti Italiaa ja Padovaa, hintaa penkkivarauksella oli vain 9€, mutta makuupaikat olisivat maksaneet 29€. Sillä hintaa olisi jo nukkunut hostellissa, joten reilibudjettimme ei siinä kohtaa antanut myöden. Yöjunassa matkustaminen oli yllättävän hauskaa ja helpotukseksemme saimme hyttiin seuraksemme mukavan Tunisialaismiehen. Perille Padovaan saapuessamme 04:30 tunnelma ei ollut ihan yhtä hilpeä.. Riitelyltä vältyttiin, mutta kyllä kumpikin osasi olla reilusti kettumainen 😀 😀 Mutta siitäkin selvittiin, reilaaminenhan on todella helppoa ja ennenkaikkea hauskaa!

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa 27-28.8 Pikavisiitti Wieniin ja yöjunalla Padovaan

  1. Eija-äiti sanoo:

    Ihanaa että kaikki on menny hyvin. On upeeta tutustua erilaisiin ihmisiin ja paikkoihin. Ja kielitaito karttuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *